HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D tervezőversenyt hirdetett az Esso és a MyMiniFactory

ferenck 2018.06.07. 08:30

A 3D modellek egyik legnépszerűbb piactere, a MyMiniFactory összeállt az amerikai olaj- és gázcég Essoval, és meghirdették második tervezőversenyüket. Az Esso korábbi sikeres újrahasznosító versenye után a mostaniban is bízik. (A megmérettetésre itt lehet jelentkezni.)

A fődíj a Fusion F-410 3D nyomtatója. A gép az ismertetések alapján kielégíti a vállalat az iparban, üzleti életben és az oktatásban érintett fogyasztóinak elvárásait: viszonylag elfogadható az ára, alkalmas ipari tevékenységre, pontos, gyors és megbízható, változatos anyagokkal dolgozik.

3dnyomtatas_esso.jpg

A július 16-án záruló versenyen 18 éves és annál idősebb ausztráliai, egyesült államokbeli és európai uniós lakosok vehetnek részt.

A résztvevőknek a szabványtól eltérő új tervet kell kidolgozniuk prémiumkategóriás üzemanyag szivattyú fogantyújához, hogy a felhasználók tankolás közben a mostaninál exkluzívabb élményben részesüljenek, valóban prémiumkategóriás klienseknek érezzék magukat.

3dnyomtatas_esso0.jpg

A terv ugyan a fogantyúra korlátozódik, ez a tény azonban cseppet sem korlátozza a kreativitást. A résztvevők valószínűleg lesznek annyira innovatívak, hogy a felhasználói élményt új és egyedi elemekkel gazdagítsák.

A tervekhez célszerű ergonómiai és más fejlesztési szempontokat egyértelműsítő pontos dokumentációt csatolni.

A vezetők tudják, érzik, hogy a prémium üzemanyagpumpa hogyan szolgálja ki legjobban az igényeiket, mikor optimális autójuk számára. A részek külseje nagyon fontos, mert az egésznek különleges hatást kell elérnie.

Az Esso pontosan ezért kívánt kapcsolatba kerülni a MyMiniFactory alkotóközösségével – a cég meg akarja újítani a mostani terveket, és a megújulás célja kifejezetten a jobb felhasználói élmény.

Egyperces YouTube-videókat tettek közkinccsé, amelyekben elmagyarázzák a Synergy üzemanyagok összetételét, mi miért található bennük, és milyen hatással vannak a járművekre.

A MyMiniFactory történetében első alkalommal a versenyre beadott egyik terv sem lesz nyilvános, csak az Esso alkalmazottai láthatják és bírálhatják el azokat, sőt, a résztvevőket is arra kérik, hogy munkájukat ne osszák meg közösségimédia-oldalakon.

Annyi már tudható, hogy a győztes tervet jövőbeni marketinges kezdeményezéseknél is fel fogják használni.

Címkék: verseny MyMiniFactory

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8014025658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása