HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatókat ad bérbe egy walesi 3DP szolgáltató

ferenck 2018.05.17. 08:30

A 3DP szolgáltatóiroda és viszonteladó walesi Print IT 3D printerek bérbeadásával igyekszik fellendíteni a helyi kkv-szektort. A Bridgend-székhelyű cég lehetőséget kíván nyújtani kis- és középvállalatoknak, hogy a technológiát használva áramvonalasítsák és bővítsék tevékenységüket.

Az Egyesült Királyságban természetesen nem ők az elsők, printerek bérbe adásával évek óta világszerte foglalkoznak. Az SYS Systems és a GoPrint3D a legutóbbi példák.

3dnyomtatas_rent.jpg

A bérlés két szempontból is előnyös: egyrészt nő az additív gyártással foglalkozó cégek száma, másrészt vállalkozások így hamarabb és olcsóbban alapíthatnak új létesítményeket, nem kell sokuk számára kvázi megfizethetetlen összeget gépparkokba fektetni.

A 3D Systems legrégebbi értékesítője az Egyesült Királyságban, a Print IT 3D csak gondosan kiválasztott gépeket ad bérbe – többek között a díjnyertes ProJet MultiJet Printing (MJP) 2500 szériát, darabonként egy hónapra 2600, 3013 és 3509 fontért. A bérlés a gépek mellett segédeszközökre, nyomtatóanyagokra, szolgáltatásokra és a karbantartásra, szervizelésre is vonatkozik.

3dnyomtatas_rent0.jpg

A ProJet MJP 2500 printerek nyomatai UV-vel kezelhető fotopolimerekből készülnek, és a viasz segédanyagot is könnyű eltávolítani róluk.

A kínálatból a legolcsóbban működtethető (de nem a legalacsonyabb áron bérelhető) 2500 Plus paraméterei nagyjából megegyeznek a sima 2500-aséval, a két gép közötti legfőbb különbség, hogy az utóbbi jobban használható fogorvosi, fogászati alkalmazásokhoz.

A spektrum csúcsgépe, a 2500 Wax különleges öntési alkalmazásokhoz ajánlott, ráadásul a rétegek pontossága kb. 16 mikron, azaz kiváló gép nagyfelbontású nyomatokhoz.   

A 2009-ben Wales déli részén indult vállalat a terület egyik főszereplőjének számító 3D Systems mintegy 40 különféle modelljét értékesíti egyéni felhasználóknak, szakmabelieknek és ipari szereplőknek. Printerek mellett a 3D Systems Sense 3D szkennerét, szoftvereket és az óriáscég által 2013-ban felvásárolt Geomagic termékeit is árusítják.

Címkék: gazdaság szolgáltatások nyomtatók 3D Systems

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8413953958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lucakovacs 2019.05.14. 12:19:08

A 3D nyomtatás hazánkban még nem annyira népszerű, de hagyományos nyomtatókat már itthon is lehet bérelni. Mi most találtunk egy új partnert ezen a téren és csak azért merem ajánlani, mert nagyon elégedettek vagyunk!

www.nyomtatoberlesgyor.hu/

(remélem nem gond és maradhat)
süti beállítások módosítása