HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Túlszárnyalták a várakozásokat a 3D Systems 2017-es pénzügyi eredményei

ferenck 2018.03.20. 08:30

A 3DP átalakulóban van, az utóbbi években egyre fontosabb szerepet játszik a fémnyomtatás, az ipari alkalmazások szintén meghatározó jelentőségűek, és a tendencia minden bizonnyal folytatódik a közeljövőben. A terület kulcsszereplői ennek megfelelően cselekednek, s ha kell, át is alakítják üzleti stratégiájukat.

Így járt el a 3D nyomtatás egyik csúcsvállalata, a 3D Systems is, és úgy tűnik, a változásokat siker koronázza.

3dnyomtatas_3dsystems1.jpg

A nagyvállalat ugyanis némi késedelemmel közzétette 2017 negyedik negyedévi és egész éves pénzügyi jelentését. Mindkét számsor bizakodásra ad okot, mind a bevételi, mind a kiadási oldalon.

„2017-ben komoly eredményeket értünk el a cég stabilizálásában és további fejlődésében, amelyekkel leraktuk a következő évek növekedésének alapjait. Többéves átalakulási folyamatról van szó, de ezzel együtt nagyon örülünk az eddigi számoknak, amelyek jó kiindulási pontot jelentenek a hosszútávú fejlődéshez és profithoz” – nyilatkozta a VJ néven is emlegetett Vyomesh Joshi vezérigazgató.

3dnyomtatas_3dsystems_1.jpg

VJ szavait alátámasztják a számok: a 3D Systems 177,3 millió dollár bevételt generált 2017 negyedik negyedévében. Termékeladásból 102,3, 3D szolgáltatásokból 75 millió jött össze. Az összesített 177,3 millió dollár 7 százalékos növekedést jelent a 2016 negyedik negyedévi 165,9 millióhoz képest.

A 2017-es 646,1 millió bevétel egyrészt megfelelt az előrejelzett 645-647 milliónak, másrészt 2 százalékos növekedés a 2016-os 633 millióval összehasonlítva.

John McMullen igazgatóhelyettes szerint a 2017-es siker kulcsa a szervezeti és operatív előrelépésben keresendő. A cég az IT infrastruktúra és az ellátási lánc optimalizálása terén kifejezetten eredményes megoldásokat vezetett be, amelyek jogosságát a számsorok is alátámasztják.

A 3D Systems pénzügyi beszámolójára a piac és a tőzsde egyaránt pozitívan reagált, a cég részvényei 11 százalékkal növekedtek.

„A kivitelezésre összpontosítottunk, amelyet az operatív hatékonyság és új, innovatív és diszruptív termékeink piacra vitele vezérelt. Meghatározó szerepet játszanak a 3D gyártás átalakulásában” – összegzett a Vyomesh Joshi.

Címkék: trendek 3D Systems

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1513750168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása