HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D gyártástechnológiai képzések országszerte a 3D Akadémiával

FreeDee 2017.03.22. 16:51

A 3D nyomtatás és szkennelés iránt érdeklődők áprilisban országszerte közelebb kerülhetnek az additív gyártástechnológiák legújabb vívmányaihoz. A budapesti bázisú, 3D technológiákra specializált oktatási stúdió, a 3D Akadémia ugyanis Sopronban, Debrecenben, Szegeden és Pécsen is egynapos képzéseket szervez, amelyeken minden mérnök, designer vagy hobbialkotó biztos alaptudást és gyakorlatot is szerezhet az innovatív eszközökkel.

A 3D Akadémiát az egyik legismertebb hazai, 3D technológiákkal foglalkozó cég, a FreeDee Printing Solutions alapította 2015-ben, mint Magyarország első 3D tárgyalkotásra szakosodott, tucatnyi 3D nyomtatóval és többféle 3D szkennerrel felszerelt oktatási stúdióját. Az elmúlt két évben többszáz mérnök, művész, technológus, egészségügyi szakember és cégtulajdonos vett részt a 3D Akadémia budapesti tanfolyamain., amely során megismerték a 3D technológiák fejlődő világát és gyakorlati tapasztalatokat szerezhettek a legújabb eszközökkel. Azok kedvéért, akik más városból szerettek volna részt venni az oktatásokon, a 3D Akadémia idén áprilisban Budapesten kívül 4 másik városban is egynapos alapképzéseket hirdetett.

roadshow-allomasok-terkep-01.png

A 3D Akadémia meghirdetett állomásai: 

  • április 05. BUDAPEST
  • április 10. SOPRON
  • április 19. DEBRECEN
  • április 26. SZEGED
  • április 27. PÉCS 

3d-modellezes-a-3d-akademian.JPG

A tréningeket Szabó Péter, a 3D Akadémia vezetője és a FreeDee CTO-ja tartja. Az elérhető additív gyártástechnológiák és jellemző felhasználási területeik nemcsak prezentáció formájában, hanem kézzel fogható tárgyak és természetesen egy 3D nyomtató segítségével is bemutatásra kerülnek. A non-kontakt 3D szkennelés szakterületét is mélyrehatóan megismerhetik a résztvevők, illetve kipróbálhatnak asztali és kézi 3D szkennereket is. A digitalizált tárgyak adják az alapot a napot záró 3D modellezés modulhoz: egy népszerű 3D modellező szoftverben az alap rajzeszközökön túl mindenki megtanulhatja, hogyan lehet kiszűrni olyan hibákat, amelyek megakadályozhatnák a 3D nyomtatás sikerességét. A képzés azontúl, hogy a 3D nyomtatás és 3D szkennelés technológiáira fókuszál, a széleskörű alkalmazási példákon keresztül más gyártástechnológiák, például a fröccsöntés, forgácsolás, fémöntés​, ​vákuumöntészet​ és az implantátumok területére is kitérőket enged. 

A FreeDee 3D Akadémia képzésein általában nagyon színes társaság képviselteti magát. Az additív gyártástechnológiák ugyanis egyszerre nyújtanak új lehetőségeket a gépészmérnökök, ékszerészek, fogtechnikusok, formatervezők, sebészek, képzőművészek, bútorasztalosok, alkatrészgyártók vagy például a divattervezők szakmájában is. Foglalja le a helyét Ön is!

3d-nyomtatott-szobor.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr10012362269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása