HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D fognyomtatás Dubaiban

ferenck 2017.02.06. 11:30

A Dubai Egészségügyi Hatóság (DHA) a múlt heti Arab Egészségügyi Kongresszuson (AHC) jelentette be a 3D nyomtatás fogászati és orvosi alkalmazásának felgyorsítására vonatkozó elképzeléseit. A tervek szerint a Fogászati Szolgáltatások már idén szélesebb körben használja a technológiát.

Az AHC-n a hatósággal kapcsolatban álló cégek, például a Közép-Keleti Fogászati Laboratórium és a Sinterix 3D fémnyomtató vállalat bemutatták új megoldásaikat. Céljuk a fogprintelés. A Sinterix kobaltkrómból készült 14 részes keretet prezentált.

fog.jpg

Óriási a potenciál a 3DP fogászati alkalmazásaiban. A 3D Systems Figure 4 rendszere és a cég által nemrég felvásárolt Vertex-Global anyagai remek kombinációk, de például a brit Renishaw is öles léptekkel halad a szakterületi fejlesztésekben.

fog0.jpg

Egyelőre drága ipari gépeket használnak, de léteznek olcsóbb és szintén jó minőséget garantáló desktop fogprinterek is, például a Formlabs fogászati modellek nyomtatására és ékszergyártásra is alkalmas 3D nyomtatói.

Címkék: fogászat Dubai 3D Systems

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr9212184400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása