HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A nyomtatott csuklóvédő előnyei

ferenck 2017.01.16. 11:30

A coloradói ActivArmor elvégezte nyomtatott csukló- és más végtagvédőiének kötelező tesztjeit, és így idén már az Egyesült Államok egész területén beszerezhetők a kifejezetten esztétikus, ráadásul hasznos darabok.

Az új megoldásnak sok előnye van a hagyományos gipsszel szemben: vízhatlan, nem ereszt át semmit, például a gipsz alatti időnként kellemetlen szagokat sem stb.

activearmor.jpg

Személyre szabható, azaz minden érintett testének, a végtagnak és a sérülésnek megfelelően alakítható ki. Egyelőre csak ujj-, kéz-, csukló- és karsérülésekre, lábtörésre még nem dolgozták ki. Eleve 3D szkent végeznek például a csuklóról, azt követően nyomtatják ABS-ből.

activearmor0.jpg

Könnyen eltávolítható, és az orvos is jobban látja a sérül testrészt, követi a gyógyulást. Fürödhetünk, sőt úszhatunk is, ha rajtunk van. Mindezek mellett kényelmes, több színben beszerezhető, higiénikus, könnyű, nincs kitéve hidegnek, melegnek, egyszerű és fájdalommentes eltávolítani, és még újrahasznosítható is. Bónuszként: az Egyesült Államokban az egészségbiztosító fedezi a költségeit.

Címkék: orvosi ABS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr9912127603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása