HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Öt nyomtatófejes nagyméretű printert fejlesztett a Titan Robotics

ferenck 2017.01.13. 11:30

A Titan Robotics nyomtatógyártó tavaly kezdte el építeni az első több nyomtatófejes kereskedelmi gépet, amely az Autodesk Project Escher technológiáját használja. A látványos többállványos – szálhúzásos módszerrel printelő – Cronust a CES-en mutatták be mind az öt fejével. A fejek szimultán dolgoznak a nyomtatandó részeken.

„Tudjuk, milyen egy valóban ipari nagyméretű 3D printer. Az együttműködés-alapú vezérlőtechnológia a 3D nyomtatásra és a CNC gyártásra vonatkozó összes ismeretünket megváltoztatja” – nyilatkozta Clay Guillory ügyvezető igazgató.

titan.jpg

Az eredeti Project Escher párhuzamos feldolgozórendszer már része az Autodesk Netfabb additív gyártószoftverének. A tervezőrendszer elosztja a részeket az egységben, egyetlen printeren dolgozó nyomtatófejek között. A Cronus gyorsabban printel, nyomatai részletesebbek, mint az egy nyomtatófejű gépekkel készültek.

A műanyagokat nyomtató új gép februárban kerül kereskedelmi forgalomba.

Címkék: nyomtatók innovátorok FDM Autodesk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr6812121143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása