HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A GE Additív Oktatás Programja

ferenck 2017.01.09. 08:30

A GE (General Electric) bejelentette, hogy iskolák jelentkezését várja Additív Oktatás Programjához (AEP). A következő öt évben a cég 10 millió dollárt fektet két oktatási programba, amelyek kifejezetten azt célozzák, hogy kineveljék az additív gyártás jövőbeli tehetségeit. Az egyik általános és középiskolákra, a másik főiskolákra és egyetemekre összpontosít.

A GE szerint világszerte gyorsabban fogadják el az additív gyártótechnológiát azzal, hogy iskolák hozzáférhetnek 3D nyomtatókhoz. Iparágakon átívelő 3DP ökoszisztémát akarnak kiépíteni, és kifejezetten hosszútávon gondolkodnak.

ge_2.jpg

Két éven keresztül 2 millió dollárral támogatják világszerte a desktop polimer 3D nyomtatók általános és középiskolai használatát. A STEM (tudomány, technológia, mérnöki diszciplínák, matematika) iránt elkötelezett, 8-18 éveseket oktató intézmények elsőbbséget élveznek.

Öt éven keresztül főiskolák és egyetemek fémnyomtató használatát támogatják világszerte 8 millió dollárral. A 3D nyomtatást, additív gyártást tantervükbe foglaló intézményeké az elsőbbség.

ge0_1.jpg

Az első válogatáshoz február 28-ig kell jelentkezni, a printereket tavasztól kapják meg az intézmények, de a GE 2018-ban is elfogad további jelentkezéseket. Itt kell jelentkezni, a programokkal kapcsolatos információk pedig itt olvashatók.

Címkék: oktatás jövő polimer GE fémnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8012109611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása