HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott drónok szállítottak árut 7-Eleven vásárlóknak

ferenck 2016.12.27. 11:30

Drónok kereskedelmi használatáról általában egyből az Amazon vagy valamelyik techóriás projektjei jutnak eszünkbe, pedig más is szállít házhoz élelmiszereket. A sürgősségi és orvosi esetekre specializálódott Flirtey startup gépei Új-Zélandon Domino’s pizzákat vittek rendeltetési helyükre, november végéig pedig egy pilotprojekt keretében nevadai 7-Eleven kisboltoknak teljesítettek 77 megrendelést. A részben nyomtatott, ember nélküli légi járművek bolttól házig vitték az árut.

A Flirtey jelenleg az egyetlen rendszeres kereskedelmi drónszolgáltatást – szállítást – kínáló cég az Egyesült Államokban. A 7-Elevennel júliusban írták alá a szerződést, tevékenységük óriási lépés a dróntechnológia történetében.

7eleven.jpg

A szállítások főként hétvégére estek, renoi boltból vitték el a tucatnyi megrendelőhöz a vásárolt cikkeket (hideg és meleg élelmiszereket, orvosságokat stb.). A megrendeléseket speciális appon adták le, az ügyfeleket értesítették, hogy mikor indul és érkezik a drón. Általában 10 perc múlva ott is voltak a cuccok, és mindenki elégedetten nyilatkozott a szolgáltatásról.

7eleven0.jpg

A potenciális vetélytárs, az Amazon által működtetett Prime Air decemberben az angliai Cambridge-ben teljesítette első kereskedelmi szállítását.

Címkék: szállítás drónok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7612074231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása