HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új tervvel támogatja az indiai kormány a fejlett gyártótechnológiákat

ferenck 2016.12.23. 11:30

A gyártás 16 százalékát teszi ki India nemzeti GDP-jének. A kormány terven dolgozik, hogy 25-re vigyék fel a mutatót. A terv középpontjában a fejlett gyártótechnológiák állnak, de vizsgálják az intelligens megoldások, az „ipar 4.0” negatív következményeit, például a munkahelyek elvesztésétől való félelmeket is.

india0.jpg

A világ hatodik legnagyobb gyártójának iparpolitikai minisztériuma szerint az új irányelvek kidolgozásánál az előnyöket és a problémákat egyaránt figyelembe kell venni, és készen is kell állniuk, hogy az átmenet zökkenőmentesen, kvázi észrevétlenül történjen.

india_2.jpg

Az additív gyártásnak fontos szerep jut a tervben, máskülönben nem tudnák fenntartani az ország versenyképességét. Nagyvállalatok például már felismerték a 3D nyomtatás jelentőségét az oktatásban.

Címkék: oktatás jövő India

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr512068681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása