HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatót adományoz egy indiai iskolának a Mahindra Csoport

ferenck 2016.12.16. 11:30

Az autó-, légijármű-gyártó és számos egyéb tevékenységet folytató, köztük additív technológiákkal is foglalkozó, tíz cég konglomerátumaként létrejött indiai Mahindra Csoport 3D nyomtatót adományoz egy Pune környéki középiskolának. A nyomtató mellett tanároknak is megtanítják a technológia alapjait. Nem kell messzire menniük, mert a cégcsoportnak az iskolához közeli Chakanban van additív gyártórészlege.

mahindra.jpg

A Mahindra vezetői szerint a 3D nyomtatásban ott a lehetőség, hogy áthidalja az urbánus és vidéki India közötti szakadékot, választásuk ezért esett egy (inkább) vidéki iskolára. Bíznak a gépek munkahelyteremtő potenciáljában – például tervezésben, prototípuskészítésben stb.

A pilotfázisban lévő projekttel tesztelik, hogy a printer mennyire integrálódik az oktatási környezetbe, és ha pozitívak lesznek a tapasztalatok, további iskolák következnek országszerte.

Címkék: oktatás India

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr612050269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása