HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatással emlékeznek az első ipari forradalomra

ferenck 2016.12.16. 08:30

Az 1600-ban, Londonban alapított brit Royal Society 15 múzeumot és galériát támogat helyi hőseik promótálásában. A skót McLean Múzeum 3D nyomtatótechnológiák és az első ipari forradalmat megszemélyesítő James Watt életművének bemutatására költi a 3 ezer fontot.

A James Watt: Egy új dimenzió című kiállítás látogatói megtekinthetik, hogyan fejlődött különféle korokban a 3D nyomtatás. Watt gépei mellett printerek is láthatók, ráadásul a gőzgép feltalálója rajzokat és terveket másoló eljárást is kidolgozott. A kései 1770-es években rudakkal összekapcsolt többféle tollal próbálkozott, de a technika túl bonyolultnak bizonyult. Ezt követően más módszerekkel kísérletezett.

elsoipari.jpg

Szobrokhoz is készített gipszöntvényeket, és az egyik minden bizonnyal őt ábrázolta. 3D szkenneléssel és öntéssel újra is alkották.

Címkék: múzeum ipari forradalom James Watt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1612050189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása