HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott Louis Vuitton pop-up shop nyílt Ausztráliában

ferenck 2016.12.08. 08:30

A Louis Vuitton névről inkább klasszikus táskák és hasonlók ugranak be, a luxusmárkáról valószínűleg viszonylag kevesen asszociálnak a 3D nyomtatásra. Pedig most már lehet, mert a melbourne-i OMUS 3DP-cég és a divatház lenyűgöző printelt installációval rukkolt elő Sydney Westfield bevásárló komplexumának LV pop-up boltjában.

vuitton.jpg

Az OMUS az első Massivit 1800 géppel dolgozó ausztrál vállalat. Két hét alatt nyomtatták rajta a méretes ezüstkupolát. Mivel az idő sürgetett, le kellett állítaniuk minden más munkájukat. A 180x150x120 centi építési területű printerhez ráadásul Izraelből kellett hívni technikusokat, de végül mindent megoldottak. A 48 külön részből álló krómszerű ernyőszerkezethez 900 kiló Massivit Dimengel UV-reagens anyagot használtak. A printelést követően az összeszerelés és installáció három napig tartott, és még mindig nem lépték túl a két hetet.

vuitton0.jpg

Pedig sok gyártó kivitelezhetetlennek tartotta ennyi idő alatt, plusz a világmárka miatt a létező legapróbb részletekig mindenre oda kellett figyelniük.

Címkék: divat Ausztrália Louis Vuitton Australia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8412031141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása