HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Vajrobot

ferenck 2016.11.08. 11:30

Az ESDEV nicket használó André robotika blogot ír, és ha már ír róla, részben 3D nyomtatással fizikai formába öntötte a hamarosan folytatódó sci-fi rajzfilmsorozat Rick and Morty első évadának egyik epizódjában látott szerencsétlen „Vajrobotot.”

A robot alsó része távirányított autó, 3D nyomtatást a felsőtest egyes elemeihez használt.

butter0.jpg

Az epizódban Rick kétkarú robotot rendelt, hogy a reggelinél szolgálja fel neki a vajat. A gép megteszi, majd megkérdezi: „mi a rendeltetésem?” Rick elmagyarázza, mire a robot elkeseredik, és csak annyit fűz hozzá, hogy „ó, istenem.” „Jaja, isten hozott a klubban, haver” – válaszol kurtán Rick.

A sorozat nyúlfarknyi, de emlékezetes szerepeit alakító tárgyai több esetben lényegültek már át kultikus státuszba, majd annak rendje és módja szerint, készítettek is róluk 3D nyomatot.

butter.jpg

Vajrobottal ugyanez történt. Nem először, mert Legó-változatot már csináltak róla. André nyomatán valószínűleg sok maker fellelkesül, és hamarosan újabb Vajrobot-változatok várhatók.

Címkék: robot rajzfilm Lego Maker mozgalom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr6211939995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása