HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új üzleti modell gyors gyártáshoz

ferenck 2016.10.26. 08:30

A GE (General Electric) és az autónyomtatás-specialista Local Motors a termék- és technológiafejlesztést felgyorsító közös új megközelítésének lényege a nyílt innováció összekapcsolása a kisszériás gyártással.

A Fuse nevű kezdeményezés, vállalkozók, tudósok, programozók, mérnökök és mérnökök nemzetközi digitális közössége a termékfejlesztés kihívásait igyekszik változatos teszt-, képalkotó- stb. módszerekkel megoldani.

A fizikai megvalósításhoz mikrogyárakat szándékoznak használni, amelyekben a GE-csapat, fogyasztók, vállalkozók és diákcsoportok gyűlnek össze. Három művelettípusra összpontosítanak: gyors prototípuskészítésre, kisszériás gyártásra és moduláris kísérletezésre. Az első mikrogyár Chicagóban nyílik idén decemberben.

fuse_1.jpg

A Fuse a világ elsőszámú digitális ipari cégévé kíván fejlődni. A chicagói üzem nem-destruktív tesztmegoldásokkal foglalkozik. orvosi képkészítő eszközökön végzik a teszteket, hogy CT szkeneket könnyebb legyen tárolni és továbbítani szakértőkhöz.

A Fuse induláskor a GE Innováció Hálózatra, startupok, újító műhelyek stb. globális ökoszisztémájára fog támaszkodni. Megalapítása új részleggel (Forth) bővíti a Local Motorst. Míg a Local Motors a már-már közösségi „társalkotással” és mikrogyártással viszi piacra járműveit, a Forth platformot és szolgáltatásokat nyújt hozzá, hogy a gyártásban különféle iparági partnerek, például a GE és az Airbus Csoport is részt vehessenek.

Címkék: üzleti modell innovátorok GE gyártótechnológiák gyors prototípuskészítés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8311837983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása