HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Az Autodesk besegít Dubai jövőjébe

ferenck 2016.10.25. 11:30

Az Autodesk 100 millió dolláros Spark alapjával vesz részt a nyomtatott székházáról ismert Dubai Jövő Alapítvány (DFF) nagyratörő elképzeléseinek valóra váltásában. Az együttműködés keretében a DFF helyi 3DP projekteket javasol jóváhagyásra az Autodesknek.

A 3D szoftverek „építőkockáiként” ismert, 2014-ben debütált Sparkst azért hozták létre, hogy programfejlesztőket segítsen a 3D nyomtatás jövőjére vonatkozó ötleteik kivitelezésében. Az alapítványt utána találták ki, rendeltetése az additív gyártás fellendítése folyamatos újításokkal.

autodeskdubai.jpg

Mint ismert, Dubai 2030-ra bevallottan a 3DP világvezető hatalmává kíván válni, és szinte bármilyen anyagi áldozatot bevállal a célért. Az Autodesk-együttműködés része az emirátus 2030-ig nagy vonalakban kidolgozott 3D Nyomtatás Stratégiájának.

A támogatás nem merül ki az anyagiakban: az Autodesk marketinggépezetét, a DFF pedig 3DP-lehetőségeit bocsátja az érintettek rendelkezésére.

Címkék: jövő szoftver Dubai Autodesk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr3311835817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása