HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A 3D nyomtatásban és a mesterséges intelligenciában lát komoly potenciált a hongkongi milliárdos

ferenck 2016.10.19. 11:30

A diszruptív technológiák mindig nagyon vonzók, de mikor kell befektetni? A techvilág milliárdosai és úgy általában a milliárdos vállalkozók tudják. A 88 éves hongkongi Li Ka-shing különösen ismert e területen. A Siri, a Facebook, a Spotify, az Airbnb, a Google DeepMind és sok más világhódító IT-termék korai befektetői közé tartozott, most pedig főként két technológiában, a mesterséges intelligenciában és a 3D autónyomtatásban, valamint a big datában és high-tech ételekben, például burgerekben lát nagyon komoly potenciált.

milliard0.jpg

Ázsia egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere, egyben legismertebb filantrópja tudja, miről beszél. Bioanyagokkal kísérletező és 3D nyomtatást alkalmazó biomedikális startupokat, sőt, autónyomtatás-projekteket is támogatott már.

milliard.jpg

Kialakulóban lévő, még nem teljesen kiforrott technológiák mainstreammé válásához pontosan Ka-shing és hozzá hasonló üzletemberek befektetései szükségesek.

Címkék: trendek üzlet innovátorok Ázsia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr9311775057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása