HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Újabb sztereolitográfia-alapú printereket jelentett be a Union Tech

ferenck 2016.10.13. 08:30

A Union Tech Inc. a Shanbhai Technology Corp. leányvállalataként az anyacég RSPRO600 sztereolitográfiai gépeinek marketingtevékenységét végzi az észak-amerikai piacon.

A Kínában több mint másfél évtizedes gyártói múlttal rendelkező cég új 3D nyomtatói most jelennek meg az amerikai piacon. A termékvonal négyféle modellből áll: Pilot SD, RSPro 450, RSPro 600, RSPro 800), építési terük 250 és 800 négyzetmilliméter között variálódik.

uniontech.jpg

A berendezések alkatrészei különböző nemzetközi beszállítók munkái: a Spectra-Physics 35 nanométeres szilárdtest-lézerei, a ScanLab szkenner-rendszerei és a Panasonic szerverei egyaránt a részei a rendszereknek. Az alkatrész-nyomtatás előkészítését a Materialise Magic szoftvere végzi.

A 3D Systems által az 1980-as években szabadalmaztatott sztereolitográfia (SLA) lényege, hogy „a modelleket nem lézerrel vagy extruderrel olvasztott műanyagból, de nem is ragasztóval kevert porból, hanem fényre keményedő műgyanta alapanyagból állítja rétegről rétegre elő. A fotopolimer (UV fényre keményedő műgyanta) rétegenként megszilárdul a levilágítás helyén, majd az egymásra épülő rétegek végül egy egészet alkotnak.” A nagyméretű, drága 3D nyomtatók mellett, asztali gépek is alkalmazzák a technológiát. Közülük az egyik legfejlettebb és legnépszerűbb a Form 2 sztereolitografikus 3D nyomtató.

form2-3d-nyomtato.jpg

Címkék: nyomtatók Kína sztereolitográfia 3D szkenner Materialise

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr2711760749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása