HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új titánpor 3D nyomtatáshoz

ferenck 2016.10.07. 08:30

A világ elsőszámú titángyártója, az Osaka Titanium additív technológiákra is kiterjeszti titánpor-kínálatát. Az anyaggal 1952 óta foglalkozó Amagasaki-székhelyű vállalat 3DP-re optimalizált TILOP64 terméke saját egyedi atomizáló eljárással készült.

A TILOP64 egyedi porrészecskéi enyhén különböznek összetevőik koncentrációjától. Viszont mivel mindegyik részecske ötvözet, a TILOP64 még így is sokkal egységesebb a más módszerekkel előállított titánporoknál. A részecskék alumínium és vanádium mellett a titánötvözet vegyi kritériumainak megfelelő egyéb anyagokat is tartalmaznak.

titanpor.jpg Fröccsöntéshez több mint két évtizede gyártanak titánanyagokat, most pedig 3D nyomtatótechnológiákkal bővítik a palettát.

A 3DP-t kulcsfontosságú üzleti lehetőségnek tartják, új termékükkel Japánt és a világpiacot egyaránt megcélozzák. Elsősorban a légi járműiparra és az egészségügyi szektorra gondolnak, és a titánnal történő printelés története ugyan még nagyon rövid, viszont mindkét területen egyre gyakoribbak a nyomtatott titánrészek, szaporodnak a gyakorlati alkalmazások.

titanpor0.jpg

A TILOP64 additív gyártás mellett fémporos fröccsöntésre, célfelületek befújására és porlasztására is alkalmazható.

Címkék: titán ipar Japán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7811754045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása