HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatószövetség Tajvanban

ferenck 2016.09.26. 08:30

Szeptember 19-én 3DP szövetség alakult Tajvanon. Célja a technológia további fejlődésének támogatása, és hogy nagyobb legyen az ország világpiaci részesedése. A hírt a helyi kormány által szponzorált Ipari Technológiai Kutatóintézet (ITRI) jelentette be.

A szövetséghez 3DP technológiákkal kapcsolatos fejlesztői csoportok tartoznak, igyekeznek lefedni a terület összes szegmensét. Bővíteni óhajtják az alkalmazások körét – a változatosságra jellemző, hogy hangszerek, autóalkatrészek, mesterséges végtagok és világítóberendezések gyártása egyaránt szerepel a tervek között.

tajvan_1.jpg

Az ITRI három területet külön kiemel, ahol nagyon felgyorsítaná a fejlesztéseket: öntésben, repülőalkatrészek és orvosi műszerek gyártásában.

Az intézet komoly eredményeket ért el az FDM technológiában, amelyeket a helyi ipar új szoftver- és hardveralkalmazásokra használhatna fel. A szövetség keretén belül együtt is dolgozhatnak több területet érintő megoldásokon.

A bejelentésnek megadták a módját – az ünnepi eseményen az ITRI mellett 19 tajvani fejlesztőcég vett részt, és mutatta be termékeit.

Címkék: ipar Tajvan FDM

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr3111742655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása