HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Mamutcégek együttműködése az ipari 3D nyomtatás jegyében

ferenck 2016.09.23. 08:30

A vállalati informatikában közismert német szoftverfejlesztő SAP és az atlantai csomagküldő- és szállítóóriás UPS együttműködésének keretében a SAP az UPS 3DP-rendszereivel összekapcsolt platformot hoz létre. A szolgáltatás 2017-ben indul el.

Első lépésként a 2017. januárig üzemelő, korai befogadókat megcélzó Elosztott Gyártás programmal álltak elő, amellyel a bővülő szolgáltatásokat igyekeznek feltérképezni, valamint új külső partnerekkel tesztelnek ipari 3DP-lehetőségeket.

sap.jpg

Mindezzel a professzionális ügyfelek óhajait kielégítő legkiterjedtebb és leghatékonyabb 3DP-szolgáltatást akarják megvalósítani, és lehetővé tenni, hogy a koraesti megrendelést követően másnapra ki is szállítsák az óhajtott részeket. Nem kevesebb kell hozzá, mint az ipari 3DP átalakítása gördülékeny elosztott gyártóplatformmá.

Az elosztóhálózatoknál általában, így jelen esetben is minden a tesztelésen múlik. Ezért indították el a gyártókat ipari 3DP-szolgáltatók globális hálózatához kapcsoló program honlapját, és bizakodnak, hogy az oldal sok klienst, innovatív vállalatokat vonz magához. Az ügyfelek is jól járnak, mert elsőként férhetnek majd hozzá új és egyes esetekben paradigmaváltó 3DP-megoldásokhoz.

Az eddigi reakciók pozitívak: a platformot a szakma több fontos szereplője, például az Airbus APWorks, a Fast Radius, a HP Inc, a Krones, a Linear AMS, a Moog Inc, a Sealed Air Corporation és a Stratasys tesztelte már. A HP csatlakozott is a SAP/UPS partnerséghez, ami szintén újabb jele a terület ipari 3DP felé történő elmozdulásának.

Címkék: szoftver szolgáltatások ipar innovátorok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1411736399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása