HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új nyomtatószoftvert adott ki az Airwolf 3D

ferenck 2016.08.25. 11:30

A dél-kaliforniai Airwolf 3D bejelentette legújabb 3DP szoftvere, az APEX nyílt bétaverzióját. A szoftvert saját nyomtatóira fejlesztette, hogy folyamatosan tudja javítani termékei integrált használhatóságát.

A céget remek vevőszolgálata és termékfrissítései miatt dicsérik az ipari partnerek. Alapítása óta többezer printert adott el, sok szakmai szereplő hűséges hozzá. Az Axiom nyomtató kettős fejre történő feljavítása is szép példa a fogyasztói bázis igényeinek megválaszolására.

airwolf.jpg

A hardver optimalizálása után teljesen logikus lépés volt, hogy szoftverfejlesztéssel folytatják. Rájöttek, hogy kezdők gyakran nehezen tanulják meg a nyomtatókezelést, ezért az APEX-et eleve úgy tervezték, hogy a bonyolult is egyszerűnek tűnjön.

Az Airwolf gépeire optimalizált szoftver teljesen személyre szabott és. 40 különböző anyagot, köztük ipari polikarbonátot és nejlonport használ. Előre feltöltött, használatra kész beállításaival nem kell konfigurációkat keresni, letölteni és importálni. Anyagprofiljai teljes mértékben optimalizáltak az összes Airwolf 3D gépre.

A hardverhez hasonlóan, a jövőben szoftverfronton is folyamatosan várhatók az újabb optimalizálások – Windows-alapú gépekre, Mac OS X-re stb.

Címkék: szoftver

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1811610966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása