HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

51 százalékkal nőttek a Gorgé csoport 3DP eladásai

ferenck 2016.07.28. 08:30

Az 1990-ben alapított, kb. 1600 személyt alkalmazó francia Gorgé csoport közzétette 2016 második negyedévi pénzügyi eredményeit. A tőzsde pozitívan, a részvények 5 százalékos növekedésével reagált. Az adatokból kiderül, hogy a cégen belül a 3D nyomtatás a leggyorsabban növekvő terület.

A több mint tíz országban aktív Gorgé bevételeinek nagy részét automatizált okos biztonsági rendszerek, kockázatos környezetbeli robotikai alkalmazások generálják. Ipari karbantartással, nukleáris biztonságot célzó rendszerek telepítésével szintén foglalkoznak.

gorge.jpg

A már a dél-koreai piacon is jelenlévő Prodways 2013-as felvásárlása óta aktív 3DP részleg az ipari szereplőkre fókuszál, nekik kínál innovatív megoldásokat, printereket és prémiumkategóriás anyagokat. A felvásárlás sikeresnek bizonyult: a Proadways 2014-ben kilenc különféle printert és 14 anyagot vezetett be.

2015-ben újabb felvásárlások és ipari partnerekkel kötött szerződések következtek.

Az év első hat hónapjában 12,1 millió euró jött össze 3D nyomtatásból, ami a cég 141,7 milliós összbevételének ugyan kevesebb mint 10 százaléka, viszont a növekedés megelőzte az összes többi részleget.

A Gorgé egyébként az utolsó 13 negyedév mindegyikében növekedést produkált.

Címkék: trendek gazdaság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr508918586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása