HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Világmegváltó karaktereket kínál az Ikea

ferenck 2016.07.08. 08:30

Az Ikea összeállt a meghökkentő fantáziájáról, különleges színkombinációiról és grafikus mintázatairól ismert flamand divattervezővel, Walter van Beirendonckkal. Együttműködésük gyümölcse a Glödande gyűjtemény bevásárló szatyrokat, porcelánkészletet, párnákat, takarókat és ingyen letölthető, nyomtatható 3D fájlokat tartalmaz.

A gyűjtemény van Beirendonck fantáziabirodalma, a Wondermooi. A lakók feladata, hogy jobbá és boldogabbá tegyék a világot. Öt karakter népesíti be, az egyik például meghall valakit sírni az égben, és megkérdezi a Napot és a Holdat, hogy mi a baj. Azt a választ kapja, hogy a földlakók háborúi szomorítják el az égieket, ezért sírnak, könnyeik pedig viharrá és árvízzé alakulnak át. A Wondermooi karakter erre mágikus porködöt küld a Földre, mindenki megörül, és boldog lesz tőle.

ikea1.jpg

Ezek a karakterek tölthetők le, és nyomtathatók ki. Mindegyikhez külön használati utasítás jár, hogy hogyan színezzük ki őket. Siessünk velük, mert korlátozott ideig érhetők el. Azt viszont nem pontosította az Ikea, hogy meddig.

ikea_1.jpgikea0.jpg

Címkék: csináld magad divat Ikea játékfigurák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr398873284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása