HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyílt forrású ipari szervomotor 3D nyomtatókhoz

ferenck 2016.07.07. 08:30

A washingtoni Tropical Labs Kickstarter-kampányt indított, és a megcélzott összegnek a felét már össze is gyűjtötte a nyílt forrású Mechaduino – „a mechatronika Arduinoja” – ipari szervomotorra, amely újgenerációs 3D printerekhez, CNC-gépekhez és más masinákhoz egyaránt használható. Az eszköz szervomechanizmusok fejlesztését támogatandó, mozgáskontroll-platformként is működik.

mechaduino.jpg

A robotikában, CNC-marásban, 3D nyomtatásban és más területeken használt szervomotorok rendeltetése a mozgó részek mozdulatainak pontos kontrollálása. Sok fogyasztói géphez elegendők az olcsó és egyszerű szervók, de igazán precíziós működéshez már ipari szintű darabok kellenek. Utóbbiak viszont sajnos drágák.

mechaduino0.jpg

A Tropical Labs e szempontokat szem előtt tartva fejleszti a megfizethető áron ipari szintű Mechaduinot. A RepRap Prusa i3-pn már letesztelték, és be is vált.

Címkék: nyílt forráskód Kickstarter CNC RepRap szervomotor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr428870256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása