HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Előrejelzés: a gyártók negyede már befektetett a 3D nyomtatásba, 31 százalék két éven belül tervezi

ferenck 2016.06.22. 08:30

A világ négy legnagyobb nemzetközi könyvvizsgáló szervezetének egyike, a Hollandia-székhelyű üzleti tanácsadó KPMG a gyártószektor helyzetét elemző éves Globális Gyártási Kilátás 2016-os kiadása alapján a vállalkozások több mint fele agresszív, hatoda nagyon agresszív növekedési stratégiában gondolkozik. Az additív gyártás és más újabb technológiák e stratégiák részét képezik. Az ok: a piaci részesedésből így tudnak nagyobb szeletet elcsípni, amihez mindenképpen újítaniuk kell hozzá.

kpmg.jpg

A termékpaletta szélesítése, befektetés az új megoldásokba szintén fontos tényező. A megkérdezett ügyvezető igazgatók 25 százaléka elmondta, hogy már invesztált a 3D nyomtatásba. Ugyanennyien válaszoltak igennel a mesterséges intelligenciára és a kognitív számítástechnikára is. Kétötödük a robotikába fektetne masszív pénzeket a következő két évben.

Sokan viszont bizonytalanok az additív gyártással kapcsolatban. 35 százalék lehetségesnek tartja a két éven belüli befektetést, 9 nem tervezi, 31 egész biztosan. Az amerikai CEO-k mindössze 5 százaléka válaszolt kerekperec nemmel.

Címkék: jövő gazdaság additív gyártás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr818764818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása