HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatási technológiák - FDM, azaz a szálhúzásos 3D nyomtatás

FreeDee 2016.06.13. 12:11

3D Akadémia nemrég tette közzé első ismeretterjesztő bejegyzését a FreeDee YouTube csatornáján. Első sorozatukban a különböző 3D nyomtatási technológiákat veszik sorra és mutatják be közérthető és szórakoztató módon. Mi mással is kezdhették volna a munkát, mint az általuk is leggyakrabban alkalmazott műanyag olvasztásos FDM 3D nyomtatási technológiával? 

Az FDM az egyik legelterjedtebb és legmegfizethetőbb additív gyártástechnológia, aminek annyira fényes jövőt jósolnak, hogy sokak szerint hamarosan az összes iskolában, és kicsit később egyre több háztartásban is megjelenik majd. A 3D Akadémián bemutatott  MakerBot, Craftbot, Ultimaker és Velleman 3D nyomtatók is mind ezt a technológiát alkalmazzák.

A 3D Akadémián rendszeresen indulnak  alapképzések 3D nyomtatás, 3D szkennelés és 3D modellezés témakörökben, emellett időről időre megjelennek egyedi, témaspecifikus, hobbi alkotóknak vagy szakmai köröknek szóló kurzusok is. A videósorozatban is bemutatott technológiákról a bevezető 3D nyomtatás oktatáson lehet részletesebben tanulni.

 

 

Címkék: oktatás videó fdm nyomtatók 3D nyomtatás nyomtatóanyagok FreeDee 3d akadémia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr808805952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása