HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

62 millió dolláros lesz 2022-re az indiai 3DP-piac

ferenck 2016.06.10. 08:30

A piaciintelligencia-megoldásokkal foglalkozó 6Wresearch szerint 2022-re 62 millió dollárosra nő India 3D prototípuskészítő és nyomtatóanyag-piaca. Az ország egyelőre a kezdeteknél tart, a technológia most válik „láthatóvá”, beindulnak a helyi startupok.

india.jpg

Mint mindenhol máshol, Indiában is változatos területeken várható a 3DP elterjedése: ipari gyártás, egészségügy, oktatás, építészet. Az ipari gyártás és a prototípuskészítés már ma népszerű, akárcsak az iparágat uraló két nagyvállalat, a Stratasys és a 3D Systems is.

A növekvő népszerűség elsősorban az ipari nyomtatók áresésének és a terebélyesedő piacnak tudható be. A nyomtatóanyagok közül nem meglepő módon az ABS és a PLA a legelterjedtebb, a technológiák közül pedig az FDM. A prototípus-szektort három cég, az Altem Technologies, az Imaginarium és a Novabeans Prototyping uralja.

Címkék: felmérés India ABS Stratasys nyomtatóanyagok FDM PLA 3D Systems gyors prototípuskészítés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr848796240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása