HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D Borotva

ferenck 2016.05.25. 08:30

A Philips 2007-ben különleges szolgáltatás ötletével állt elő: lehetővé teszi a fogyasztóknak, hogy nyomtatható modelleket küldjenek a cégnek, amelyeket az elektronikai óriás rendelésre legyárt. Az ötletet a Philips Életstílus Inkubátor program keretében finomhangolták, és nyújtottak segítséget innovatív startupoknak, többek között a Shapeways-nek. A két vállalat azóta közeli kapcsolatban áll egymással, számos projekten dolgoztak együtt az évek során.

A Philips-alapítás 125. évfordulójára is közösen készültek: személyre szabható, nyomtatott elektromos borotvával lepték meg a világot.

beretva.jpg

A 3D Borotva kidolgozásában a nyomtatható termékeket személyre szabó online app azonos nevű fejlesztője, a Twikit is részt vett. Belülről ugyanaz a technológia, mint a Philips legnépszerűbb borotváinál, a külső viszont nyomtatott és megrendelő igényei szerint alakítható. Designok, textúrák és nyolc szín közül választhat az érdeklődő.

beretva0.jpg

A 99 eurós borotva egyelőre sajnos csak Hollandiában vásárolható meg. Az alábbi videón Ruud, a Shapeways európai közösségi menedzsere mutatja be, és szabadul meg közben a szakállától.

Címkék: borotva személyre szabás Shapeways

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr578743572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása