HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Rangos nemzetközi designversenyen nyert a magyar 3Bee kerékpár

ferenck 2016.05.03. 08:30

Túri Tamás, a MOME hallgatója 3Bee városi kerékpár-projektjével első helyen végzett az A’ Nemzetközi Designdíj Jármű, Mobilitás és Közlekedés kategóriája többezer versenyzője közül. A teljesen személyre szabható, versenysportra szánt kerékpár tervezőjét a bicikliző testformája ihlette meg, hogy hogyan nézünk ki kerekezés közben.

3bee.jpg

A személyre szabásban a 3D nyomtatás is komoly szerephez jut. A váz, sőt az ülőke is a kerékpáros igényeinek megfelelően alakítható.

„A 3D nyomtatótechnika mindenkinek lehetővé teszi a személyes és tökéletes álomkerékpár kivitelezését. A váz mérete könnyen és pontosan harmonizálható a bicikli többi részével. A jármű esztétikuma a kerékpáros ízlése szerint, különféle színekkel és mintákkal dolgozható ki. A vázat három ponton lehet meghosszabbítani, egyen meghajlítani. Az alapforma eltorzítása nélkül alakítható a kerékpároshoz” – írja Túri Tamás.

3bee0.jpg

A 3D nyomtatás másik komoly előnyét abban látja, hogy a technológiával sokkal könnyebb, üreges vázak dolgozhatók ki. A versenysport szempontjából ez nagy előny, mert a jármű egyszerre könnyű és masszív.

Címkék: kerékpár MOME

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr428679892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2016.05.04. 14:03:00

Nagyon jol nez ki. Gratula Tamasnak!
süti beállítások módosítása