HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3DP chatbot üzenetküldő alkalmazásokhoz

ferenck 2016.04.26. 08:30

Az ottawai 3Dprintler 3D nyomtatószolgáltatásokra és forrásokra specializált keresőmotorja a 3DP cégekkel rajta keresztül összekapcsolt fogyasztónak segít megtalálni a legkedvezőbb árakat és nyomtatási lehetőségeket.

A startup szinte hetente bővíti keresőmotorja funkcióit, vagy áll elő új alkalmazással. A legújabb egy 3DP chatbot, „egy portás-stílusú szolgáltatás” üzenetküldő alkalmazásokhoz, lényegében a kereső- és összehasonlító rendszer zsebre tervezett MI-változata. Jelenleg a Slack-en és a Telegramon érhető el, hamarosan Kik és sms-üzenetküldéshez is lehet majd használni. A Facebook és Skype jóváhagyására még várnak, de nyilván nem kell sokáig.

chatbot.jpg

Könnyű rátalálni, az üzenetküldő appban rá kall a „3Dprintler botra” keresni, aztán elkezdődik az interakció: elküldjük neki a nyomtatásra szánt fájlt, ő pedig megtalálja az optimális opciót.

CAD-fájlokat 62 formátumra konvertál, és a következő bővítésekre sem kell sokat várnunk: CAD-fájlok javítása és nyomtatásra kész állapotba hozása, felhőalapú fájltárolás, B2C és B2B változat, hangvezérlés, integráció az IBM Watsonjával.

Úgy tűnik, nagyon hasznos app lesz belőle.

Címkék: kereső szolgáltatások app azonnali üzenetküldés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr828662042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása