HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Világ körüli turnéra indul az első 3DP étterem

ferenck 2016.04.13. 11:30

A byFlow holland 3D nyomtatógyártó Venloban a tegnapi 3D Ételnyomtatás konferencián ötfogásos menü formájában válogatott VIP-vendégeknek mutatta be első popup éttermét. Az Ételtinta projekt világ körüli útra indul: elsőként London, majd többek között Dubai, Szöul, Róma, Párizs, Las Vegas, Toronto, Berlin és Szingapúr ismerheti meg a 3D nyomtatott kulináriát.

kaja.jpg

Legtöbben maximum csokik vagy habcsók formájában ismerjük a printelt élelmiszereket. A technológia fejlődésével viszont más ételeket is előállítanak vele, szakácsoknak sem árt előbb-utóbb beletanulni egy kicsit a 3DP-be, például megismerni a byFlow speciális Focus nyomtatóját. A cég éttermében elemeket is 3D printeléssel készítettek: egyes bútorokat, edényeket, üvegeket, kiegészítőket.

kaja1_1.jpg

A bankett kitalálói – byFlow, 3D Samba, Mateo Blanch, a Barcelonához közeli La Boscana étterem chefje, 3DChef és a londoni 3DFP Ventures – „interaktív koncept art élményként”, fine dining és új technológiák találkozásaként, tehetséges designerek futurista műveként írták le az eseményt.

kaja0.jpgkaja2_1.jpg

Címkék: gasztronómia ételnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr808590680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása