HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Zenehallgatás bicajozás közben

ferenck 2016.04.08. 11:30

Mivel fülhallgatóval veszélyes biciklizni, az innovatív kerékpár-tervező szlovén Noordung startup első modellje, a 2017 elejére elkészülő Prototype N-01 kapóra jöhet azoknak, akik kerekezés közben is át akarják adni magukat a muzikális élménynek.

powerbox.jpg

Az elektromos árammal működő modell egyedi hangrendszere ugyanis biztonságos zenehallgatást garantál. Speciális „áramdobozt” (powebox) fejlesztettek hozzá, ami a muzikális élmény mellett a kerékpár mozgását is biztosítja. Míg a hagyományosabb e-biciklik motorjai a pedál közelében találhatók, a Noordungé a vázon. Kidolgozásához 3D nyomtatást, szelektív lézeres szinterezést is használtak, és a Sculpteo is részt vett benne.

powerbox0.jpg

Az „áramdoboz” 20 kilométer biciklizést, 100 óra zenehallgatást tesz lehetővé, amihez kb. 25 telefontöltést számolnak. A kivitelezéshez Kickstarter-kampánnyal próbálnak anyagi támogatást összegyűjteni.

Címkék: zene kerékpár Kickstarter prototípuskészítés

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr708576358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imi60 2016.04.09. 11:43:45

szóval a kérdéseim.1. miért veszélyes fülhallgatóval kerékpározni? hangerő kérdése és hely kérdés.egy nagy forgalmú városi részen tényleg nem ajánlott.2.mennyivel lesz más egy ilyen nagy teljesítményű hordozható kütyüről a zenehallgatás? vagy ahogy írjátok.....biztonságos zenehallgatást garantál.....ez mit jelent?
Csodás lesz mikor állandóan ilyenekbe fog botlani az ember városba, városon kívül és erdőben.Ordít a rap meg a brutál metál.
Tényleg ez kell??????????????

imi60 2016.04.09. 11:50:30

aztán...elektromos árammal működő modell..mégis mivel működne?? ......a kerékpár mozgását is biztosítja....akkor mindenképpen egy nagyobbacska akku kell bele. Ennek jelen esetben itt 2 hátránya van. Súlya van és a lehető legrosszabb helyen van a súly. Fent !! Tekerés közben ez ki áll és csak hülye gyerek módjára szétdobált lábbal lehet hajtani.
Biztos ült már kerékpáron aki azt kitalálta?
süti beállítások módosítása