HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D testmodellezés és VR: a Body Labs kizárólagos licencei és szabadalmai

ferenck 2016.03.25. 08:30

A manhattani 3D modellező Body Labs az emberi testet megörökítő és elemző, a nyersanyagot tetszés szerint módosítható 3D anyaggá átalakító cégek egyik élenjárója. A szabvány 3D szkent fejlett szoftverekkel és algoritmusokkal konvertálják matematikailag pontos 3D digitális avatárrá. Az avatár animálható, elemezhető stb. Technológiájuknak komoly lökést adhat, hogy kizárólagos jogot kaptak a Brown Egyetem két szabadalmának, valamint licencjogot a Max-Planck Innovation GmbH több fejlesztésének használatára.

bodylab.jpg

Ezekkel a gépitanulás-algoritmusokat használó megoldásokkal élethű lesz az avatárok mozgása, a szkennelés statisztikailag pontos testgeometriává formálható. A Max Planck Innovation újításai tovább bővítik a lehetőségeket: a Body Labs kéz-, láb-, arc- és fejrögzítésre, kidolgozásra használja majd őket. Különféle területeken alkalmazhatók: számítógépes animáció, játékok, VR, AR, online ruhapróba, egészségi állapot, fitnesz monitorozása. Új 4D szkennerekkel rögzített adatokból minden eddiginél részletesebben feldolgozhatók a puha szövetek elváltozásai.

bodylab0.jpg

Becslések szerint 2016 végéig 60 millió okostelefon-felhasználó fér hozzá AR-alkalmazásokhoz, 2018-ig pedig 25 millió VR headset eladása várható. A Body Labs lehet a gyorsan növekvő új piac egyik legfontosabb digitális platformja, elsők között kínálhat teljesen élethű avatárokat.

Címkék: virtuális valóság bővített valóság avatárok 3D modellezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr188523072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása