HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Okostelefonból 3D nyomtató

ferenck 2016.03.23. 11:30

A Kickstarteren elindult OLO, az első okostelefon-3D nyomtató kombó kampánya. A fejlesztés mögött az olasz Solido3D áll; korai érdeklődőknek 79 dollárért kínálják a különleges darabot.

OLO hét komponensből álló, iPhone-nal, Windows Phone-nal és androidos készülékekkel egyaránt működő egyszerű, elegáns szerkezet, kb. az lehet a 3D nyomtatásnak, mint a Google Cardboard a virtuális valóságnak.

olo_1.jpg

A printer műgyantával, de nem UV-alapúval, hanem egy az ipari partnerek által fejlesztett sima fehér fénnyel kezelhető újgenerációs fajtával működik. Ez teszi lehetővé, hogy a nyomat közönséges okostelefont használva is megkeményedjen.

Meglepően sokféle szín printelhető vele, nyomtatószál használható hozzá. A lehetséges alkalmazások köre szintén elég tág, az ékszerészettől a fogászatig, prototípuskészítésig számos területen, iparágban hasznosítható, bár a fejlesztők főként a hétköznapi userekre gondoltak.

olo0.jpg

Négy közönséges elemmel működik, nem kell hozzá plusz számítógép, elég az okostelefon, tökéletesen funkcionál vezeték nélkül.

Címkék: okostelefonok innovátorok Kickstarter nyomtatóanyagok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr548511876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása