HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3DP alkalmazások gyerekeknek

ferenck 2016.02.10. 11:30

A gépészeti tervezést automatizáló SolidWorks szoftver parametrikus testmodellező eszköz. A fejlesztést jelenleg a francia Dassault Systèmes végzi. A program mindig tartalmazott érdekes technológiai újításokat, ugyanakkor mindig konkrét célcsoportokat is igyekezett megcélozni. A 2014-es kiadás speciális csomagja a nőkre összpontosított, a mostanié, az Apps for Kids, a 4 és 14 év közötti gyerekekre.

Cél, hogy felkeltsék az érdeklődésüket a tudomány, technológia, mérnöki diszciplínák és a matematika iránt. 2016 tavaszától hozzáférhető appokon keresztül akarják elérni, hogy a 3D nyomtatásig bezárólag a tervezés összes szakaszával tisztában legyenek, szórakoztató és intuitív módon ismerjék meg azokat.

solidworks.jpg

Az egész folyamatot egyetlen, több opciót tartalmazó alkalmazásba sűrítették. Az ötletrész fotók, videók és hanganyagok rögzítése. Utána következik az ötlet 3D formákká alakítása, majd a stílus kitalálása és a tervezés. Ezt követően a gyerekek megoszthatják munkáikat, elmagyarázhatják a koncepciót és a kidolgozást. A végére csak a nyomtatás marad.

solidworks1.jpgsolidworks2.jpg

Címkék: oktatás szoftver 3D modellezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr638376868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása