HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Fantasy-remekmű 3D nyomtatással

ferenck 2016.02.08. 08:30

A fantasy 3D maszkjairól és ékszereiről ismert Melissa Ng összeállt a Shapeways-zel és a los angelesi 3D szkennelőcég Cokreate-tel, hogy testpáncélt készítsen az író, színésznő, vállalkozó, szenvedélyes játékos és geek-aktivista Felicia Day-nek.

ng.jpg

Az Álmodozó Koronaékszerei nevű darab hamisítatlan fantasy-remek, Ng elmondása szerint azért alkotta, hogy „személyeket inspiráljon kreatív ambícióik kivitelezéséért folytatott küzdelmükben és higgyünk abban, hogy valami nagyszerűt alkotunk.”

ng0.jpg

Ng részletesen beszámolt az alkotási folyamatról is, mert úgy gondolja, hogy az legalább annyira fontos, mint a késztermék. Ilyen nagyvolumenű 3DP projektet korábban egyszer sem kivitelezett – tervezés, nyomtatás stb. 228-nál több óráig tartott.

ng1.jpg

Címkék: design ékszer ruhatervezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr108368520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása