HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

e-NABLE: két év sikertörténet

ferenck 2015.12.23. 11:30

2013-as indulása óta az e-NABLE alig száz lelkes makerből vált 7 ezer fős megahálózattá. 45 országban hordják az általuk fejlesztett kb. 2 ezer nyomtatott művégtagot, köztük olyan sikerdarabokat, mint például a Ragadozómadár-kéz vagy az Odüsszeuszról elnevezett Ody kéz (amelyet egyébként egy Odüsszeusz, pontosabban Odyssesus keresztnevű görög kisfiú visel.)

Eleinte szinte csak a kézfejre gondoltak, de később az egész kart, vagy a könyököt is kezdték figyelembe venni.

2015-ben újabb tervrajzokkal bővült a kollekció, ezek a művégtagok több funkcióra képesek, mint az elsők. Művégtagok mellett kiegészítő eszközökkel is foglalkoznak, az egyik például zenészeket segít hangszerük (trombita, hegedű stb.) kézben tartásában.

enable.jpg

Ha az e-NABLE az utóbbi két évhez hasonlóan növekszik a jövőben, rengeteg új és teljesen egyedi designnal, valóban praktikus és a kereskedelmi forgalomban beszerezhetőknél nagyságrendekkel olcsóbb művégtaggal állhat elő.

„2015-ben azt tapasztaltuk, hogy a tervezők többsége földrajzilag változatos helyekről származik. Amerika, a brit szigetek és Európa mellett Dél-Amerikában és Ázsiában is izgalmas fejlesztések történtek. 2015-ben nemzetközibbé vált a tervezők közötti együttműködés” – nyilatkozta Peter Binkley, az e-NABLE vezető designere.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr998192770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása