HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatás A-tól Z-ig kezdőknek

ferenck 2015.11.18. 11:30

A fél világot érdekli, hogyan történik a 3D nyomtatás, egyre többen szeretnének beletanulni a technológiába. Viszont ha beszerzünk egy gépet, sokan állunk tanácstalanul, és töprengünk el, hogy hogyan merüljünk el a rejtelmeiben. A használati utasítások általában nem segítenek, annyira érthetetlenek. Segítés helyett inkább elbizonytalanítanak, bonyolulttá teszik az egyszerűt is. Viszont nem mindenki hacker vagy maker, hogy instrukciók nélkül is képes felépíteni és működtetni 3D printert.

Ezen az állapoton akar változtatni az i3D Club 3DP oktatási platform. A Pinshape, a 3D Hubs és a WTFFF Podcast által készített ingyenes 3D Crash Course videóanyagaik a digitális tervezés és a 3DP világában kalauzolja el a kezdő usert. Az animáció és az egész annyira szórakoztató, hogy még az is élvezi, akinek nincs 3D nyomtatója.

kezdoknek.jpg

Az áttekintés mellett a négy videó a következő témákkal foglalkozik: mi pontosan a 3DP, három kihagyhatatlan lépés a 3DP-hez, a 3DP hatása a jövőre, első 3D nyomat megtervezése.

A leckék minden korosztály számára élvezhetők. Az említett témák mellett a technológia történetét, az iparág jelenállapotát, a printerek árát, trendeket, anyagokat és sok mást megismerünk belőlük: FDM és SLA eljárást, a hardver alapvető részeit stb.

Címkék: oktatás nyomtatók nyomtatóanyagok 3D Hubs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr828087142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása