HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Lego art

ferenck 2015.11.11. 08:30

„Egyszerű szabályok a bonyolult világhoz” – vallja a 3D nyomtatott játékokról Oliver Griem, Dél-Koreában élő német médiaművész és játéktervező, aki ugyanezen a címen 2014-ben installációt is rendezett a szöuli Savina Múzeumban.

Legoval dolgozik, de nem akárhogyan. Az építőkockákat nyomtatja, különleges karaktereket hoz létre belőlük, és a tematika is szerteágazó: háború, ipar, vallás, a játékvilágtól elég távoli motívumok. Inspirációért általában az ismert oldalakhoz fordul: Thingiverse, Shapeways stb.

Az additív technológiáról azt nyilatkozta, hogy „egyszerűen ki akartam próbálni, mennyire hasznos az ember számára a 3D nyomtatás, aztán még többet meg akartam tudni róla.”

lego_3.jpg

Komplex univerzumát Thingiverse-tervrajzokat (Lego építőkocka, Lego figura, GoPro adapter, fogaskerék) módosítva dolgozta ki. A kisebb darabokhoz ABS-t, a nagyobbakhoz PLA-t használt.

lego1_3.jpglego2_4.jpglego3_2.jpglego4.jpglego6.jpglego5.jpg

Címkék: Lego ABS PLA Shapeways Thingiverse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr288067568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása