HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtató eladások 2015. harmadik negyedévében

ferenck 2015.10.05. 08:30

A korábbi Microsoft- és Amazon-alkalmazottak által alapított felhőalapú szolgáltatás, a JeeQ Data nagyobb online értékesítők (Best Buy, Amazon, Walmart stb.) eladásait monitorozza és elemzi, illetve lehetővé teszi, hogy a fogyasztók is figyelemmel kísérjék az eladásokat.

Legutóbb a 3D nyomtatók 2015. harmadik negyedévi értékesítését vizsgálták. A Best Buy-nál tarolt a 3D Systems Cube-ja, míg az Amazonnál a FlashForge Creator Pro lett az első, a (Magyarországon a FreDeenél megvásárolható, illetve előrendelhető) 3Doodler pedig a második helyezett.

eladasok.jpgeladasok2.jpg

A Walmart és a Home Depot ugyan nem akkora 3DP piac még, mint a Best Buy vagy az Amazon, de érdemes megjegyezni, hogy az előbbinél a FlashForge Creator két változata, utóbbinál pedig az Idea Builder a listavezető.

eladasok3.jpg

A JeeQ Data külön szeptemberi kimutatást is készített. Érdekessége, hogy az Amazonnál a Printrbot vezet az XYZ Printing előtt. A FlashForge, a Lulzbot és a 3Doodler követi őket.

Címkék: trendek üzlet Amazon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr757889286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása