HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A Leopoly és a zSpace 3D nyomtatással és virtuális valósággal akarja átalakítani az oktatást

ferenck 2015.09.03. 11:30

A következő 10-15 év során alapjaiban alakul át az oktatás. Különféle technológiák konvergenciájának hatására egyre interaktívabb és praktikusabb lesz, intelligensebb és szórakoztatóbb tanulási módokra nyílik lehetőség. A koncentráció fenntartása és a pár perc utáni általános unalom elűzése komoly kihívás egy olyan világban, amelyben a gyerekek hozzászoktak a televízión, okostelefonon, tableten és számítógépen folyamatosan érkező információdömpinghez. De mit kezdjenek az általában kevés stimulációt nyújtó iskolával?

A 3DPrint.com beszámolt a 3D tartalomszolgáltató és modellezőplatform Leopoly és a VR-fejlesztő zSpace együttműködéséről, amely ezt az unalmat hivatott elűzni az osztálytermekből: az iskolák makertereit, tudományos, tech, mérnöki, művészeti és matek (STEAM) laborjait virtuálisvalóság- és 3D alkotásalapú tanulási környezetekké tervezik átalakítani. A 3D nyomtatás értelemszerűen kulcsszerepet tölt be az oktatási élmény interaktívabbá és szórakoztatóbbá válásában.

leopoly_1.jpg

A zSpace VR tanulóplatformja és a Leopoly 3D tartalomkészítő appja ideális párosítás a váltáshoz. Bővülnek a lehetőségek, felszabadul a kreativitás, a gyerekek valódi projektekben és valódi megoldásokban gondolkozhatnak. Könnyebben készülnek fel arra a jövőre, amely hamarabb itt lesz, mint gondoljuk.

Mányai Roland (Leopoly) szerint a szoftver- és hardverplatform remek kapcsolatot biztosít a 3D alkotás és nyomtatás között. A precíziós stylust és fejmozgás-követőt is tartalmazó VR környezetben a diákok azonnal elkezdhetnek tervezni, a tartalmat valódiként élik meg, úgy is viszonyulnak hozzá, és percek alatt képesek létrehozni nyomtatható 3D fájlokat.

Izgalmas gyereknek lenni ebben az állandóan és gyorsan átalakuló mai és holnapi világban…

Címkék: oktatás virtuális valóság Leopoly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr457752976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása