HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

MakerBot Replicator 2 3D nyomtató 100 000 Ft kedvezménnyel!

ferenck 2015.07.01. 08:30

Igazán különleges, egyszeri ajánlattal állunk elő az idei nyárra. A világ egyik legnépszerűbb asztali PLA-nyomtatóját, a MakerBot Replicator 2-t nyár végéig 100 000 Ft értékű levásárolható kedvezménnyel kínáljuk!

Nyáron kicsit lelassul az élet, mégis, ha most valaki nincs résen, azt gondoljuk, hogy egy valóban jó üzletről csúszik le, amelyről pedig ezen a linken érdeklődhetett volna. A 3DHubs havonta frissülő riportja alapján a lassan 3 éve megjelent MakerBot Replicator 2 a világ harmadik legelterjedtebb és talán a legkedveltebb 3D nyomtatója. Mi például több mint 2 éve állítottunk munkába 3 Replicator 2-t, és azóta szakadatlanul használjuk a bérnyomtatási megrendelések teljesítésére. Így kétség nélkül állítjuk, hogy egy megbízható, hosszú élettartamú eszközről van szó.

blog1.jpg

A printer ránézésre is minőségi, jól megtervezett eszköz. Erős acélszerkezete meggátolja a rázkódást és vibrálást nyomtatás közben, valamint egy LCD kijelző is került a házra, ami segítségével SD kártyáról is nyomtathatunk és a beállításokat is egyszerűen és gyorsan tudjuk kezelni. A 18,5x,15,3x,15,5 centiméteres nyomtatási térfogat elég sokoldalú és a legtöbb projekt esetében elegendő. Ebben a térben 100 mikron felbontással nyomtatva finom érintésű felületeket, utókezelést nem igénylő prototípusokat hoz létre. Az ingyenes MakerBot Desktop szoftverrel pedig az előkészítés is gyerekjáték.

blog2.jpg

A MakerBot Desktop nemcsak profi, ingyenes nyomtatás-előkészítő szoftver, de egyben segít a nyomtatási fájlok keresésében, rendszerezésében, felhőalapú tárolásában, valamint tutorial videók is elérhetők rajta keresztül. Bár sokan azt hiszik, a 3D nyomtatók még közel sem úgy működnek, mint egy 2D printer, ami minden forma esetében ugyanazt az eredményt hozza. Így egyáltalán nem elhanyagolható előnye a Replicator 2-nek, hogy a MakerBot 2009-ben alakult és azóta a világ egyik legnagyobb 3D nyomtató gyártója. Ennek köszönhetően a saját tartalmain túl óriási felhasználói tudásanyag halmozódott fel termékeiről az interneten.

Az ajánlatunkkal augusztus 31-ig élhettek, ami keretében 100 000 Ft értékben kiegészítőket (például nyomtatószálakat vagy szkennert) vásárolhattok az új 3D nyomtatótok mellé, de választhatjátok azt is akár, hogy az összeg egy részét kedvezményként a nyomtató megvételére fordítjátok.

A részletekről ezen a weboldalon, valamint közvetlenül Nagy Péternél a 0670 600 3088 telefonszámon és a nagy@freedee.hu e-mail címen érdeklődhettek. Kellemes nyarat kívánunk!

Címkék: nyomtatók MakerBot FreeDee

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr847586156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása