HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D Hubs-Autodesk együttműködés: robotjátékot mindebkinek!

ferenck 2015.06.23. 08:30

Az Autodesk szoftverek a sok izgalmas tervezőprogram között is külön kategóriát képviselnek. Az egyik új alkalmazás, a Tinkerplay például a játék- és robottervezést teszi minden korábbinál élvezetesebbé.

Az app az Autodesk idei akvizícióján, a Mondio felvásárlásán alapul. Könyvtárában egyedi karakterek és szerkezetek tervezéséhez nagymennyiségű összetevőt találunk, amelyeket egyszerű drag & drop művelettel illeszthetünk egybe, és alakíthatunk ki belőlük komplex formákat.

tinkerplay.jpg

A robottervezésnek sokszor a 3D printerek mérete szab korlátot. A minden korosztálynak ajánlott, az App Store-ból, Google Playből és a Windows Store-ból is ingyen letölthető Tinkerplay esetében ez nem probléma, mivel a részeket 3DP-re optimalizálták, a fájlok nagyon sok printerrel kompatibilisek.

A "lokálisan globális" nyomtatóközösségi-hálózat 3D Hubs és az Autodesk együttműködésének eredményeként, az alkalmazásba olyan opciót építettek, amely nyomtatóval nem rendelkező usereknek is lehetővé teszi a Tinkerplay könnyed használatát.

tinkerplay2.jpg

Az appot a 3D Hubs egy tegnap bejelentett, vasárnapig tartó versennyel promótálja. Az általunk tervezett robot nyomtatott változatát nyerhetjük meg, ha a Facebookon vagy az Instagramon (a #3dhubsxrobot tag-gel) közzétesszük a fájlokat. Minden nap hirdetnek győztest, itt lehet jelentkezni.

Címkék: szoftver alkalmazások Autodesk 3D Hubs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr967565256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása