HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott mennyezetek

ferenck 2015.06.19. 08:30

A floridai Aztec Scenic Design munkái a 3D nyomtatás legeredetibb alkalmazásai közé tartoznak: különleges mintázatú mennyezeteket terveznek és printelnek. Kis munkákkal kezdték, lépésről lépésre jutottak el teljes plafonokig, amelyeken a nyomtatást követően számos utómunkát kell végezniük.

A Mark Leonard által vezetett cég egyedi módszert dolgozott ki lakásbelsőkre, az érdeklődők nyomtatott dekorációminták sokaságából válogathatnak, és saját ízlésük szerint készítethetik el belőlük otthonuk mennyezetét.

aztec.jpgaztec2.jpgaztec3.jpgaztec4.jpg

„A méret és a gépek lassúsága egyelőre korlátozó tényezők. Gyorsabb és nagyobb printekkel messzebbre jutnánk. Sok kicsi gép egyébként jobb, mint néhány nagyobb, mert azok is csak egy fúvókával dolgoznak. Ezek a technológiák viszont nagyon gyorsan változnak. A jövőbeni betonotthonok nyomtatásával érdekes lesz a 3DP fejlődése. Képzeljük el, hogy szoborszerű falakat és mennyezeteket alkotunk, és a házépítéssel egyidőben nyomtatjuk őket. Aztán adjuk még hozzá az elektronikát, különféle anyagokat és színeket” – nyilatkozta Leonard.

Címkék: design lakberendezés dekoráció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr347555106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása