HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott Madonnaszobor az óceánszennyezés ellen

ferenck 2015.06.17. 11:30

Az elmúlt tíz évben több műanyagot gyártott az emberiség, mint az egész 20. században. E műanyagok felét egyszeri használat után eldobjuk. Nem véletlen, hogy újrahasznosításuk napjaink egyik legégetőbb környezetvédelmi kérdése. Csakhogy az új megoldások ellenére is egyre több a műanyag-hulladék, és egyre több kerül az óceánokba.

A jelenségre sokan sokféleképpen próbálják felhívni a figyelmet. Peter Smith holland művész például szemétből kiszedett 100 ezer műanyagüvegből készülő óriás Madonnaszoborral. A gyűjtést önkéntesek végzik, és természetesen adakozni is lehet.

madonna.jpgmadonna2.jpg

Smith azt szeretné, ha a nyomtatott alkotás végső változatát Rio de Janeiro valamelyik közkedvelt strandján állítanák fel a 2016-os nyári olimpiai játékok alatt.

Címkék: környezetvédelem újrahasznosítás szobrászat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr37549394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása