HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Süteményeket, csokit és krumplipürét nyomtat egy szingapúri gép

ferenck 2015.04.28. 08:30

Szingapúr igazi gasztronómia paradicsom, dél-kínai, maláj, dél-indiai és thai konyha találkozása, keveredése. A városállam olyan ínycsiklandozó fogásokkal ajándékozta meg az egyetemes konyhaművészetet, mint például a chilis rák, a halfej curry vagy a szintén tenger gyümölcseiben bővelkedő katong laksa.

Szingapúr azonban nemcsak a kulináris élvezetek vagy a pénzügyi szolgáltatások Mekkája, hanem a Távol-Kelet egyik technológiai fellegvára is, nyílt és dinamikusan fejlődő gazdasággal, folyamatos innovációval, nagyon fejlett startup-ökoszisztémával, világhírű felsőoktatási intézményekkel és kutatóintézetekkel.

kaja4.jpg

2015-öt pedig nemcsak a fém-, hanem az ételnyomtatás potenciális áttörési éveként is szokás jellemezni, tehát cseppet sem meglepő, hogy Daniel Peng Zho, a Nemzeti Egyetem 3D nyomtatással egyelőre inkább csak ismerkedő diákja különös ötlettel, süteményt, csokit és krumplipürét is nyomtató géptervvel állt elő.

kaja1.jpg

Több társával dolgoznak rajta. Még nincs kész teljesen, de már printeltek vele. A fúvóka 1,5 milliméter, a nyomtatási terület 15x15 centi, ami nem is annyira rossz egy kajaprintertől. Még egy technikai adat: egy néhány rétegből álló pálmaformájú süti nyomtatása 3-4 perc.

kaja2.jpgkaja5.jpgkaja3.jpg

Címkék: Ázsia ételnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr607289923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása