HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Egyre népszerűbbek Japánban a távirányított minihajók

ferenck 2015.04.27. 08:30

Az utóbbi időben egyre többen nyomtatnak minihajót és hajó-kiegészítőket Japánban. Ugyan sokféle előre gyártott csomag, összeszerelhető készlet kapható a boltokban, a rajongók mégis inkább maguk terveznek a semmiből, majd nyomtatnak hajó- és csónakmodelleket.

japan2_2.jpg

A vontatóhajók és a motoros tűzoltóhajók a legkedveltebb darabok, amelyeket általában fényképek alapján alkotnak meg. Miután elkészült a 3D modell, méretarányosan miniatürizálják, hogy a motor működéséhez szükséges összes alkatrész benne legyen. Tendenciává kezd válni, hogy ezeket az alkatrészeket szintén nyomtatják.

japan1_2.jpg

Sokan csak szórakoznak, mert tetszik nekik, hogy hajójuk A pontból B pontba jut el. Mások viszont odáig elmennek, hogy levédetik alkotásukat, vagy annak egy részét, például valamilyen technológiai megoldást. Egyesek pedig kifejezetten mostoha körülmények között tesztelik a hajót, majd a tapasztalatok alapján módosítanak rajta.

japan3_1.jpgjapan4.JPG

Az is előfordult már, hogy valaki tabletet szerelt a hajóra. Nem tudni, miért nem kamerát, mindenesetre a számítógép elég száraz maradt ahhoz, hogy saját nézőpontból, egyes szám első személyben örökítse meg, mire képes a vízjáró.

Címkék: hajó Japán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr127289807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása