HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Csocsó nyomtatott focistákkal

ferenck 2015.04.02. 11:30

A technológiaoktatásra specializálódott birminghami Black Country Atelier (BCA,) múlt „heti maker projektjével” labdarúgást és 3D nyomtatást igyekszik közös nevezőre hozni.

Az iskolákkal szoros munkakapcsolatban álló, oktatási csomagokat összeállító, tanárokat továbbképző műhelyben csocsóhoz printeltek focistákat. Mitesh „Tez” Patel ipari tervező, a BCA kreatív vezetője volt az ötletgazda. Az egyik helyi iskolában is tanít, és a BCA „Intelligens terméktervezés és gyártás” órákra járó diákokkal tervezte és nyomtatta ki a focistákat. A tanulókat leszkennelték, a miniatűr labdarúgók egy részét, a sárga csapatot róluk formázták. A BCA dolgozóiról szintén készült szken, ők lettek a kék csapat.

csocso1.jpg

Úgy kezdték, hogy szétszedtek egy csocsót, és a játékosokról 3D CAD modelleket készítettek, majd a szkennek alapján megváltoztatták a fejeket, amelyeket egy kicsit túlméreteztek a nyomtatáshoz.

csocso2.jpg

Az ötlet sikeres lehet, mások más csapatokra alkalmazhatják. Képzeljük el, hogy kedvenc csapatunkkal tesszük meg ugyanezt, és a saját – méretes – arcunkat látjuk a csocsóasztalon például Lionel Messié helyett.

Címkék: oktatás játék labdarúgás

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr277327600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lililota 2015.04.14. 10:39:48

Az ötlet sikeres lehet, mások más csapatokra alkalmazhatják. Képzeljük el, hogy kedvenc csapatunkkal tesszük meg ugyanezt, és a saját – méretes – arcunkat látjuk a csocsóasztalon például Lionel Messié helyett.
newpacman.com
happywheelsaz.com
mylittleponygames.info
sites.google.com/site/unblockedgames68

jessica smith a 2015.04.23. 04:59:11

Thank you for another wonferdul article. Where else could anyone get that kind of information in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.
kizi4u.net
freeonlinegamesaz.com
wwwfreeonlinegames.com
jogos-da-barbie.com

Strike Force Heroes 3 · http://strikeforceheroes3game.com 2016.06.11. 04:31:42

I found lots of interesting information here.Great work. The post was professionally written and I feel like the author has extensive knowledge in this subject. Nice post.
strikeforceheroes3game.com
happywheels3game.com
happywheels4game.com
swordsandsouls.net
potty-racers3.com
süti beállítások módosítása