HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatóműhely egy szoftveróriásnál

ferenck 2015.03.27. 08:30

Az utóbbi években több elektronikai, infokommunikációs nagyvállalat, például a Sony alakított ki „házon belüli” 3D nyomtatóműhelyt, úgynevezett „maker-teret.” Cégvezető, CIO-k és CTO-k jönnek rá, hogy a nyitással jelentősen hozzájárulnak a technológiai innovációhoz.

A Sony példáját követte a japán szoftverfejlesztő NTT Data olaszországi ága, az NTT Data Italy is; a milánói székházban hoztak létre 3DP teret.

ntt1.jpg

Gianpiero Meazza, rangidős innovációs igazgatóhelyettes volt az ötletgazda. A kezdetektől dolgozik a cégnél, húsz éve követi a szoftverplatform fejlődését, és jelenleg a 3D nyomtatásban látja az IT szektor következő intenzív növekedését, az alkalmazások jelentős bővülését megalapozó technológiát.

A helyi műszaki egyetemmel együttműködő műhelyben DIY delta gépeken, desktop printereken, egy Ultimakeren és más nyomtatókon is dolgoznak. A RepRap-filozófia szellemében a gépeket folyamatosan frissítik, más gépekhez is állítanak elő rajtuk alkatrészeket.

ntt2.jpg

Jelenleg két nagyobb projekten dolgoznak: egy integrált rendszeren, valamint egy tésztát – többféle anyagból – nyomtató extrúderen.

Címkék: trendek innovátorok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr747307252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása